De Klussenier Jarno Nikkels

De Klussenier Jarno Nikkels
De Klussenier Jarno Nikkels

Leuvensbroek 1615
6546 XX Nijmegen

Dien uw aanvraag in »

024 881 70 61
06 1448 6518
jarnonikkels@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68760612

Even voorstellen

Woont u in Nijmegen, Wijchen of Weurt en bent u op zoek naar een klusbedrijf voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden? Ik kan alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Neem gerust contact op.

Mijn naam is Jarno Nikkels en samen met mijn gezin woon ik in Nijmegen. Naast mijn werk zonweringsmonteur was ik altijd bij mezelf, vrienden en familie aan het verbouwen. Als ik iets doe, doe ik het graag goed. Dus bij verbouwingen wil ik de kwaliteit leveren zoals ik het zelf thuis ook zou willen. Werkgevers willen niet altijd de tijd spenderen aan een opdracht die er daadwerkelijk voor nodig is. Vandaar dat ik heb besloten mijn eigen klusbedrijf op te zetten. Nu kan ik zelf bepalen hoe hoog de lat wordt gelegd. Ik lever de kwaliteit die je mag verwachten van een professioneel klusbedrijf met de toegankelijkheid van een eenmanszaak.

Als Klussenier is het voor mij eenvoudig om collega Klusseniers in te schakelen bij grotere projecten. Zodoende kunnen klanten voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht. Een kleine greep uit de mogelijkheden: de verbouwing van keukens, toilet, badkamer, elektrawerk, installatiewerk en complete renovaties. Maar ook voor het plaatsen van dakramen of de verbouwing van de zolder naar een slaap- of werkkamer.

Bent u van plant te verbouwen? Ik komt graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden in uw situatie. U ontvangt een vrijblijvende offerte welke ook graag met u doorspreek. Klanten betalen geen voorrijkosten en u krijgt 12 maanden garantie op geleverd werk.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Nijmegen op www.klussenierjarnonikkels.nl.

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Veranda plaatsen
  • Zonwering plaatsen
 
Loading...